Könyvek

Sorsunk a nevünkben

A "Sorsunk a nevünkben" című könyv korábbi kiadásának bővített kiadása került nyomdába. Az új egy részes kötet sajátságos, az asztrológia analógia rendszere alapján elemzi a keresztneveket. Bárki számára érthető formában kerül bemutatásra a lány-fiú nevek eredete a név jelentése, a naptárban jelölt névnap. Ez a kötet több nevet tartalmaz, mint az előző kiadás és új nevekkel egészült ki. Juhász Gyula, Babits Mihály, Jávor Pál, Szókratész mellett több híres ember életút bemutatása került a kötetbe.

Egymás szemében - pártatlanul a párkapcsolatokról

Az emberi viszonyok legproblémásabb területét, a párkapcsolatot vizsgálja a kötet, a társadalom, a férfi-női archetípusok, a szülői minta és a testvérek viszonylatában, miközben segítséget nyújt a szükséges változtatásokhoz.

Létezésünk tükre

Létezésünk tükre

A tanulmánykötet különféle asztrológia előadások és tanfolyamok témáját gyűjti egy kötetbe, mint pl: karma, aszcendens és ego, szerelem és szexualitás, gyerekvállalás, hét éves ciklusok, életfeladatunk megoldása, a vízöntő-kor sajátosságai.

A fejlődés iskolája

A fejlődés iskolája

Alaptankönyv, ami az asztrológia alapjaitól végigvezeti az olvasót egészen prognosztikáig, születési idő pontosításáig, érintve a szinasztriát és a horoszkópkifejtés témakörét.

Takács Tibor - Égi úton

Égi úton

Gyakorlati tankönyv a bolygómozgásokról, a fényszögek értelmezéséről, fényszögek irányultságáról, dekanátusokról, sugárzási sorozatokról.

A jövő kulcsa

Elemzéstankönyv, melynek tárgya a horoszkóp jegyeinek alapfelosztása, a személyiség vizsgálata, feladatok szintjei, Jupiter-Szaturnusz vizsgálata, mundánházas pontosítás, asztro- cikkcakk.

Életünk térképei

Elemzéstankönyv. Részletesen kifejti a horizontházak jelentését, összefüggéseit, elemzését, valamint a levezetett házak analógiáit.

Sorsunk a nevünkben 1400 férfi utónév elemzése

A nevünk mágikus szó. A könyv nem csak a Magyarországon anyakönyveztethető neveket tartalmazza, hanem az ősi magyar neveket is. 39 híres személyiség nevével együtt.

Sorsunk a nevünkben 1300 női utónév elemzése

Sorsunk a nevünkben 1300 női utónév elemzése

A nevünk nemcsak arra szolgál, hogy jelöljön s megkülönböztessen másoktól, hanem arra is, hogy elmondja, miért jöttünk a világra, mi végre születtünk.

A könyvek (egy része) kedvezményesen kaphatók és dedikáltathatók Takács Tibornál személyesen a Soter Klubban.